Ondernemersbegeleider Starten

UNIZO Provincie Antwerpen

Ben jij gebeten om mee te bouwen aan het ondernemerschap van morgen?

En kan jij met jouw passie voor ondernemerschap de ondernemersdromen van pré-starters en starters werkelijkheid doen worden?

Wil je graag deel uitmaken van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen?

Welkom bij UNIZO

Werken bij UNIZO is ten dienste staan van ondernemers pur sang: geen ceo’s, maar zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers die voor eigen rekening en risico hun zaak runnen. Zij vormen de motor van onze economie en welvaart en door hen te ondersteunen maken we dus een wereld van verschil voor onze samenleving. We verenigen meer dan 110.000 ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen.

Als Ondernemersbegeleider Starten bij UNIZO Provincie Antwerpen ben jij dé betrouwbare partner voor het begeleiden van de startende ondernemer, zowel in de pré-startfase als tijdens de opstartfase. Je gaat, in een 1 op 1 relatie met de ondernemer, als coach een realistisch en haalbaar plan helpen opmaken. Een plan dat uitgaat van een goede markt- en financiële analyse. Volgende taken maken dan ook integraal deel uit van jouw rol:

  • Onderzoeken van de strategie en actieplannen van de startende en de nieuwe ondernemer
  • Begeleiden van het volledige opstarttraject (bedrijfsplan, financieel plan, marktanalyse, …)
  • Gericht doorverwijzen naar interessante externe dienstverleners en de ondernemer ook in contact brengen met andere aspecten van de UNIZO-dienstverlening
  • In orde brengen van de aanvragen voor startersleningen
  • Enthousiasmeren en informeren via workshops en events

Kan jij je hierin vinden?

    • Ben jij een echte sparring-partner die de ondernemer versterkt?
    • Beschik je naast coaching skills ook kennis over de financiële kant van het ondernemerschap?
    • Kan je met jouw klantgerichtheid, empathie en positivisme ondernemers inspireren en aanzetten tot actie?
    • Heb je reeds werkervaring achter de rug als coach, bankier of accountant?
    • Schrikken targets je niet af?
    • En heb je vooral heel veel goesting om erin te vliegen?

    Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Frankrijklei 104, 2000 Antwerpen

Salaris & voorwaarden

Bij UNIZO Provincie Antwerpen krijg je alle kansen om op korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je komt terecht in een familiaal team, waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je beweegt in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en ziet wat er echt leeft in onze provincie. En daarnaast mag je ook rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.